Medverkande i filmen: Cooking Sections, Daniel Fernández Pascual och Alon Schwabe
Redigering och intervju av: Samuel Voigt Lind / Stockholm Graphics
Foto: Samuel Voigt Lind, Lina Voigt Lind
Producerad av: Bonniers Konsthall 2022
Verk inkluderade i filmen
Salmon: A Red Herring
Cooking Sections, 2020
Performativ installation, 21:36 min
Installationen utgör den första delen i trilogin When [Salmon Salmon [Salmon]] (2020-2022).
Courtesy Castello di Rivoli Museo d’Arte Contemporanea
Salmon: Traces of Escapees
Cooking Sections, 2021
Performativ installation, 15:24 min
Installationen utgör den andra delen i trilogin When [Salmon Salmon [Salmon]] (2020-2022).
Salmon: Feed Chains
Cooking Sections, 2022
Performativ installation, 20 min
Installationen utgör den tredje delen i trilogin When [Salmon Salmon [Salmon]] (2020-2022).
Producerad av Bonniers Konsthall, Stockholm och The Fisher Center for the Performing Arts, Bard College.
Undamming Rivers
Cooking Sections, 2022
Platsspecifik installation
Producerad av Bonniers Konsthall, Stockholm