BKH CAFÉ

Välkommen till Bonniers Konsthalls nya café! Här kan du njuta av alltifrån varmrätter till matiga sallader och färska bakverk och självklart gott kaffe. I centrum står råvaror av hög kvalité och omsorg om det som produceras.

Arkitektkontoret Tham & Videgård står för den nya arkitekturen som varsamt följer konsthallens ljusa miljö och spetsiga form. Här hoppas vi kunna skapa en ännu mer aktiv och levande plats för god mat och dryck, reflektion och samtal.

Det nya caféet skapas genom en rockad som ger mer öppna och direkta flöden i konsthallen, där vi ser en möjlighet att stärka Bonniers Konsthall som kulturell mötesplats i staden. Utformningen i massivträ kompletterar byggnadens tydliga materialpalett av betong, aluminium och glas.

-Tham & Videgård

Veckans lunchmeny

På BKH Café finns möjlighet att beställa take away.

Snart stänger vi för sommaren. Under veckan erbjuder BKH Café en varierad meny, baserat på säsongens råvaror med vegetariska alternativ.

Till samtliga rätter ingår salladsbuffé och kaffe. 

Öppettider

Nu tar Bonniers Konsthall semester och håller stängt fram till den 31 augusti. Vi vill rikta ett varmt tack till er som har besökt våra utställningar och lunchat i BKH Café under våren som varit.

BKH Café öppnar i samband med kommande utställningar den 31 augusti och kommer som sedvanligt att servera kvalitativa luncher efter säsongens råvaror

Kontakta BKH Café

Har du frågor om BKH Café? Välkommen att kontakta oss på 08-736 42 55.

Bild:  Jäger Arén