Besök oss

Här hittar du information om våra öppettider, entréavgift och om våra biljetter.

För att du ska känna dig trygg under ditt besök tar vi endast emot åtta besökare per kvart. I konsthallens luftiga lokaler på 900 kvm finns goda möjligheter att hålla avstånd till varandra. 

Vi önskar att du som besökare precis som vi följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma när du är sjuk. Läs mer om våra åtgärder för att minska smittspridningen här: Information om coronaviruset

Visningar av utställningen

Kl. 13 och 15 varje dag (på onsdagar även kl. 17 och 19) hålls en introduktion till utställningen. Introduktionen ingår för dig som förbokar biljett med starttid kl. 13 och 15 (på onsdagar även kl. 17 och 19). På så sätt är vi max 8 personer per visning. Alla längre visningsformat är tills vidare inställda.

Öppettider konsthallen

Mån – tis: Stängt
Onsdag: 12-20
Tor – sön: 12-17
Bistrons öppettider

Entréavgift

Ordinarie 100 kr
Student 80 kr
Pensionär 80 kr
Medlem Gratis
Ungdom (till 26 år) Gratis
Arbetslös Gratis
Medlemskap 1-årigt 250 kr
Medlemskap 1 årigt stud./pens. 200 kr

Fri entré för alla på fredagar!

Bonniers Konsthall
Torsgatan 19
113 21 Stockholm

Tel. 08-736 42 55

Varje vecka erbjuder vi guidade visningar till våra utställningar. Vi har ett kortare och ett längre format; 15 minuter konst och En timme konst, samt Babytorsdag och Familjelördag.

Läs mer om våra fasta visningar

Vill du uppleva våra utställningar tillsammans med kollegorna, kompisgänget eller konstföreningen? Boka en guidad gruppvisning på Bonniers Konsthall. Våra visningar ger ett fördjupat och interaktivt möte med samtidskonst som passar alla med ett nyfiket sinne! Visningen är 45 minuter lång. Pris 2500 kr (entréavgiften är inkluderad i priset).

Boka din gruppvisning här

Du vet väl om att vi på Bonniers Konsthall erbjuder gratis skolvisningar upp till årskurs 3 i gymnasiet och för SFI? Visningarna anpassar vi efter gruppens nivå. Längd: 30 min.

Visningar för skolor

Bonniers Konsthalls entré ligger i gatuplan. Besökaren tar trappan eller hissen upp till receptionen på plan 1. På samma nivå finns utställningarna, konsthallens café, garderober och toaletter. De stora utställningsrummen och caféet är fria från trösklar. Upp till Biblioteket leder några få trappsteg som är försedda med en ramp.

  • Hiss och trappor finns till konsthallens olika nivåer.
  • Handikapptoalett finns på plan 1.
  • Skötbord finns på plan 1.
  • Hörselslingor finns ej på Bonniers Konsthall, ej heller andra hjälpmedel för förstärkning av syn eller hörsel.
  • Särskilt parkeringstillstånd (RH) kan användas på Torsgatan 19, Torsgatan 28 och Torsgränd 9. Se även trafiken.nu med aktuellt trafikläge i Stockholm samt parkeringsställen med rullstolssymbolen.

För mer information, vänligen kontakta konsthallen.