Hyr lokalen

 

Konsthallens exteriör.

Bonniers Konsthalls lokaler, mitt i centrala Stockholm, erbjuder en fantastisk miljö för såväl stora som små företagsevenemang. Konsthallen med sina 1 000 kvadratmeter upptar hela gatuplanet i den transparenta byggnaden som är ritad av arkitekten Johan Celsing och senare uppdaterad av Marge Arkitekter. Här kan man anordna allt från frukostmöten, konferenser, middagar och cocktailpartyn. Det ges även möjlighet att skapa unika upplevelser i anslutning till samtidskonsten.

Genom restaurang Bistro BKH erbjuder vi catering till ert evenemang. Kockarna i köket har en bakgrund som är både klassisk och modern. De är traditionellt skolade men har arbetat ute i Europa och Asien med några av de största namnen inom gastronomin. Det finns ett antal menyer att välja ifrån som är anpassade utifrån säsong. Dessa kan självklart skräddarsys utifrån kundens önskemål. Hör av dig till oss för offert!

Lokalerna i 3D.

Våra Lokaler

Bonniers Konsthall
[email protected]
Sibel Norman
+46 8 736 40 68

Bistro BKH
[email protected]
+46 70-790 51 48

BIBLIOTEKET (60 personer)
Längst fram i konsthallen ligger Biblioteket med en fantastisk panoramautsikt. Rummet är utrustat med trådlöst bredband, filmduk och projektor och lämpar sig utmärkt för konferenser med upp till 70 pers. Biblioteket kan möbleras om för att passa mer exklusiva evenemang såsom sittande middagar.

BISTRON (70 personer)
Detta luftiga rum lämpar sig utmärkt för luncher och middagar, men kan med fördel även användas för stående mingel som t.ex. en after-work.

caféet_webb

BISTRON OCH BIBLIOTEKET (70 personer)
Konferenser i Biblioteket kombineras med fördel med en bokning av bistron, där vi kan anordna allt från drinkar till sittande middagar för upp till 70 personer.

BISTRO, ENTRÉ OCH BIBLIOTEKET (300 personer)
För stående mingel och sittande middagar med upp till 300 personer kan man kombinera alla tre rum.

 

SALONG 1 (20 personer)
Konferens- och styrelserum som lämpar sig bra för möten och genomgångar för en mindre grupp. Kan möbleras för upp till 20 personer i biosittning eller 12 personer i styrelsesittning.

ÖVRIGA DELAR AV KONSTHALLEN (550 personer)
Det är möjligt att hyra hela konsthallen eller delar av utställningssalarna under de perioder då vi inte har några konstutställningar. Kontakta oss för förfrågan!

KOMBINERA EVENEMANGET MED EN KONSTUPPLEVELSE
Bonniers Konsthall skräddarsyr gärna evenemangets innehåll efter ert behov. Passa på att kombinera konferensen med en guidad visning av den aktuella utställningen eller eller lägg in en spännande föreläsning som ger inspiration och bränsle till er kreativitet.

jeppehein_webb