Konferens, event och möten

Bonniers Konsthall ligger mitt i centrala Stockholm bara ett stenkast från S:t Eriksplan. Konsthallens ljusa och moderna arkitektur med fönster i tre väderstreck erbjuder en fantastisk möjlighet att skräddarsy event i dess lokaler. Vi anordnar alltifrån frukostmöten och konferenser till middagar och cocktailpartyn.

Kontakta oss gärna för offert eller boka in en gratis visning av våra lokaler så kan vi berätta om vilka möjligheter vi har att erbjuda dig!

Sibel Norman
[email protected]
+46 (0) 72 530 62 75

catering

Genom restaurang BKH Café erbjuder vi catering till ert evenemang. I centrum står råvaror av hög kvalité och med omsorg om det som produceras. Det finns ett antal menyer att välja ifrån som är anpassade utifrån säsong. Dessa kan självklart anpassas efter ert önskemål.

Cecilia Carreon är ny kökschef för BKH Café.

”Efter att ha sett soluppgångar i Antarktis, korsat Atlanten, bakat bröd i full storm, övertygat nejsägare att ny mat är god mat till att förvandla en 1700-tals gård till en levande plats fylld av skratt och glädje, är jag nu redo för nya äventyr på Bonniers Konsthall.”

Våra Lokaler

Se en PDF över lokalerna här.

BIBLIOTEKET

(60 personer)
Längst fram i konsthallen ligger Biblioteket med en fantastisk panoramautsikt. Rummet är utrustat med trådlöst bredband, filmduk och projektor och lämpar sig utmärkt för konferenser med upp till 70 pers. Biblioteket kan möbleras om för att passa mer exklusiva evenemang såsom sittande middagar.

BKH Café

(70 personer)
Detta luftiga rum lämpar sig utmärkt för luncher och middagar, men kan med fördel även användas för stående mingel som t.ex. en after work.

ENTRÉHALLEN

(150 personer)
Vår entréhall lämpar sig väl för allt från bokreleaser till mingel eftersom den enkelt möbleras om. Här ryms upp till 150 personer och den kan med fördel kombineras med cafét och biblioteket för ännu större sällskap.

ÖVRIGA DELAR AV KONSTHALLEN

(550 personer)
Det är möjligt att hyra hela konsthallen eller delar av utställningssalarna under de perioder då vi inte har några konstutställningar. Kontakta oss för förfrågan!

Kombinera ditt event med en konstupplevelse

Få en perfekt inramning på ditt event genom att kombinera den med en guidad visning av den aktuella utställningen.