Medlemsprogram

Medlemsprogram hösten 2019

TOR 29 AUG, KL 17:30-21.00
Välkommen på vernissage för höstens stora grupputställning Kosmologiska pilar. Som medlem är du välkommen redan kl. 17.30 på en exklusiv förhandsvisning av utställningen som hålls av curator Caroline Elgh Klingborg. Därefter (kl. 18) öppnas dörrarna för alla och du har möjlighet att på egen hand mingla runt i utställningen och ta del av kvällens program.

TOR 19 SEP, KL 17:30-19:30
Vi besöker AlbaNova och får en guidad visning av konstsamlingen av konstintendent Joakim Norrby. På universitetscentrum AlbaNova bedrivs forskning och utbildning inom fysik, astronomi och bioteknik. I samlingen finns verk av några av vår tids mest spännande konstnärskap som Jan Håfström, Max Book och Olafur Eliasson. Konstverken är särskilt utvalda för platsen och har ofta en koppling till den utbildning och forskning som bedrivs där. Vi bjuder på ett glas!

TOR 24 OKT, KL 17:30-19:30
Höstens ateljébesök bär av till det unga konstnärskapet Olle Norås (f. 1982) som har sin studio i Kärrtorp i Stockholm. Olle Norås tog emot Maria Bonnier Dahlins Stiftelses stipendium 2017 och ställde i samband med det ut på Bonniers Konsthall. Han arbetar med måleri och skulptur i tekniker som gouache, akvarell, trä, aluminium och stål. Inspirationen hämtar Norås från naturen där exkursioner i skog och mark fungerar som avstamp för nya arbeten. 

Samtliga medlemsprogram är gratis för dig som medlem, men antalet platser är begränsade. Föranmälan görs till medlemmar@bonnierskonsthall.se.

Bilder från tidigare medlemskvällar

Foto: Johanna Nilsson