Lediga tjänster

Vi söker en kock till vårt fina konsthallscafé

På BKH Café erbjuder vi en dynamisk meny som kontinuerligt anpassas efter säsongens råvaror. Här serverar vi kvalitativa luncher, bakverk och kaffe, alltifrån en klassisk bryggkaffe till cappucino eller espresso. I centrum står råvaror av hög kvalité och omsorg av det som produceras.

Utöver vår dagliga verksamhet erbjuder vi catering till de som önskar att hyra Bonniers Konsthalls lokaler. I dessa fall serverar vi bland annat snittar, à la carte och buffé med tillhörande dryckespaket och drinkar.

BKH Café ritades år 2021 av arkitektkontoret Tham & Videgård. Den nya arkitekturen följer varsamt konsthallens ljusa miljö och spetsiga form. Caféet har blivit en aktiv och levande plats för god mat och dryck, reflektion och samtal.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning inom matlagning / Motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av servicebranschen
  • Kommunicera obehindrat i svenska och/eller engelska i tal och skrift

Vi letar efter dig som har stor passion för matlagning. I rollen förbereder du dagens lunch samt produktion till events. Vi lagar mat från grunden efter säsong samt lägger tonvikt på vegetarisk mat med inspiration från världens alla hörn. Här är du med och utvecklar och testar idéer. I arbetet möter du en mängd olika personer – konstnärer, besökare, leverantörer, praktikanter med flera, och naturligtvis dina arbetskamrater, vilket gör att en god samarbetsförmåga är av yttersta vikt.

Gärna något års erfarenhet inom kök men vi lägger ännu större vikt vid rätt attityd och vilja att lära sig.

Om Bonniers Konsthall:

Bonniers Konsthall är en ledande arena för svensk och internationell samtidskonst i centrala Stockholm. Vi introducerar den nyaste konsten från hela världen och brinner för att sprida och öka kunskapen om samtidskonst. Som arbetsplats är konsthallen dynamisk och kreativ och vår vardag präglas av ett högt tempo och en öppenhet för snabba förändringar.

Ansökan:

Skicka din ansökan, personligt brev och CV, till [email protected]. Sista ansökningsdag är söndag den 28 maj. Start från och med mitten av augusti.

Vi söker en kock som kan arbeta 50% fördelat över året under våra ordinarie öppettider och vid events. Schemalagda kvällar och helger förekommer. Tillsammans lägger vi upp ett passande schema.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Sissi Carreon, [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Praktikanter

Är du intresserad av att göra praktik på konsthallen? Mejla Li Erlandsson på [email protected].

Nästa lediga praktikperiod är under hösten 2023, återkom gärna med din ansökan i mars 2023.

Tyvärr har vi inte möjligheten att ta emot praoelever.