Medlemsprogram: Visning av Nathalie Djurberg och Hans Berg

Ons 17 nov 202117:00 - 20:00

Välkommen på en unik visning i galleristen och art advisor Eva Livijns hem på Karlaplan, där hon visar en ny utställning, Can’t Keep it in, Can’t Lock it Away, av världsberömda konstnärsduon Nathalie Djurberg & Hans Berg.

Nathalie Djurberg & Hans Berg arbetar med rörlig bild, skulptur och musik för att skapa drömlika animerade världar. Deras verk tecknar en bild över det mänskliga känslospektrumet – det enkla och komplicerade, det färgglada och mörka, det självmedvetna och oskyldiga, det förhöjda och lugna. Var och en av deras karaktärer, mänskliga eller ej, gräver djupt in i existensens komplexa frågor – ett rumsligt undersökande som avtäcker det mänskliga psyket.

I Can’t Keep it in, Can’t Lock it Away visas verk från 2008 till idag, varav några aldrig tidigare visats i Sverige. Här blir Livijns hem en fond mot vilka Djurberg & Bergs surrealistiska landskap väcks till liv i en helt egen form av konstellation.

Osa för dig och en vän till [email protected]. Ange önskad starttid, kl. 17, 18 eller 19. Vi bjuder på ett glas!

Bild: Nathalie Djurberg & Hans Berg. How to Slay A Demon, 2019. © Nathalie Djurberg & Hans Berg.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.