Digital öppning: Lap-See Lam och Outi Pieski

Tis 8 feb 202217:00 - 17:20

Varmt välkomna till vår digitala öppning av vårens utställningar. Till följd av det rådande läget öppnar vi upp med en digital visning i förhoppning om att ha en publik finissage på konsthallen senare i vår. Livesändningen introduceras av konstnärlige ledare Theodor Ringborg som presenterar den kommande säsongen, följt av ett samtal med konstnärerna Lap-See Lam och Outi Pieski tillsammans med Senior Curator Yuvinka Medina.

Den digitala visningen sänds live på konsthallens Instagram och Facebook.

Hur tittar jag på sändningen?

För att titta via FACEBOOK LIVE börjar du med att följa Bonniers Konsthall. När du har gjort det så kommer du att få en notifikation (se till att de är påslagna) när livesändningen börjar. Klicka på notifikationen så kommer du direkt till sändningen. Du kan också gå direkt till Bonniers Konsthalls huvudsida på Facebook när sändningen startar.

För att titta via INSTAGRAM LIVE börjar du med att följa Bonniers Konsthall. Även här kommer du att få en notifikation när sändningen startar. För att titta på sändningen trycker du på Bonniers Konsthalls profilbild (den cirkelformade) när sändningen startar.

Bild 1: Lap-See Lam, Phantom Banquet Ghost, 2019. Courtesy konstnären och Galerie Nordenhake Stockholm/Berlin/Mexico City. Foto: Oskar Omne.
Bild 2: Outi Pieski, Beavvit II / Rising Together II, 2021. Installationsvy / Courtesy: Minds Rising, Spirits Tuning, den 13:e Gwangjubiennalen. Foto: Sang Tae Kim

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.