Inställt / Workshop: Figuren

Fre 10 maj13:00sön 12 maj16:00

Välkommen till en tredagarsworkshop! Med hjälp av en stor verktygslåda skapar vi våra egna fantasifulla karaktärer. I verktygslådan hittar du allt ifrån rörelse, ljud och musik till dans, teckning och skulptur. Workshopen inleds med en guidad visning av pågående utställning där vi tillsammans låter oss inspireras av azdororna. Sista dagen får våra figurer möjlighet att komma till liv genom en show. 


Fre till sön 10-12 maj kl 13-16 


Pedagog för workshopen är koreografen och konstnären Hugo Hedberg. Med en bakgrund inom konst, pedagogik och dans strävar Hugo efter att skapa fantasifulla, inbjudande och melankoliska upplevelser. Ibland står han på scen, ibland skapar han konst tillsammans med barn.   

Workshopen rekommenderas för barn/unga från 7 år. Workshopen sker i vårt pedagogiska rum Hörnan samt utomhus i Vasaparken om vädret tillåter. Den avslutande showen sker i konsthallens bibliotek. Begränsat antal platser. OBS! Det är inte möjligt att medverka på endast en av dagarna. Workshopen kostar 50 kr.  


Bild: Hugo Hedberg. Foto: Emelie Eriksson

Priser

Barn 50 kr

Biljettsläpp 24 april. Biljettsläpp för medlemmar 17 april.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.