En timme konst

Ons 12 jun18:00 - 19:00

Följ med på en guidad visning av utställningen Requiem för Eva-Britt av Markus Öhrn & Azdora med en av våra kunniga konstguider.

Genom våra guidade visningar får du en bättre förståelse för verken i utställningen och chansen att lära dig något du inte visste. Våra konstguider är Simon Blanck, Rebecca Digby och Veronica Bedecs – samtliga praktiserande konstnärer eller konstvetare. De har djup kunskap om konstnärerna och idéerna bakom utställningen och har stor erfarenhet av att sätta in konsten i ett större perspektiv som gör den relevant och intressant för vår tid.

Visningen ingår i entrépriset, antalet platser är begränsade. Det går även bra att anmäla sig till visningen på plats.


Förboka en Aperitivo

Inled din visning med en AW! Förboka en aperitivo inför ditt besök, i paketet ingår både snacks och dryck. Guiden inleder sin visning i BKH Café så du och ditt sällskap kan avsluta er drink i lugn och ro.

Alternativ:

  • Aperitivo – ett glas vin, oliver, chips 155 kr (över 18 år)
  • Aperitivo senza – alkoholfri dryck, oliver, chips 95 kr

Aperitivon hämtas senast ut kl 17.30 i BKH Café, får ej tas med in i utställningen. Förbokas senast dagen innan. Biljett till visningen köper du på plats som vanligt.


Foto: Weronika Bela

Priser

Ordinarie 130 kr
Student/Pensionär 100 kr
Medlem Gratis
Aperitivo 155 kr
Aperitivo senza 95 kr

Biljettsläpp 24 april. Biljettsläpp för medlemmar 17 april. Aperitivon bokas senast dagen innan visningen.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.