Onsdagsprogram: BKH Curator Award

Ons 2 sep18:00 - 20:00

Mottagare av BKH Curator Award 2020 är curatorn Mathilde Walker-Billaud! Möt henne i ett samtal kring hennes utställning Världen är borta, jag måste bära dig, tillsammans med Caroline Elgh Klingborg, curator på Bonniers Konsthall.
Språk: Engelska!

BKH Curator Award 2020 är ett pris initierat av Bonniers Konsthall som syftar till att uppmuntra och skapa utrymme för nya röster inom det curatoriella fältet. Mathilde Walker-Billauds vinnande utställningsbidrag Världen är borta, jag måste bära dig utforskar olika sätt att bära och ge röst åt minoritetsspråk världen över. Läs mer om utställningen här.

OM CORONAVIRUSET COVID- 19
Alla programpunkter genomförs i enlighet med rådande restriktioner och riktlinjer för att undvika smittspridning. För att du ska känna dig trygg under ditt besök har vi halverat maxantalet till det här evenemang, så att du ska kunna sitta ned med gott om utrymme till andra besökare. Läs mer om våra åtgärder här.

Bild: T. v. Bethan Huws, Singing for the Sea, 1993. Stillbild från film. T.h. Mathilde Walker-Billau, foto av Abby Lord.

Priser

Ordinarie 100 kr
Student / pensionär 80 kr
Medlem Gratis

Entré till utställningen ingår i priset.
Begränsat antal platser.
Biljettsläpp 26 augusti. För medlemmar 19 augusti.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.