Konstnärer visar konst: Katarina Bonnevier

Lör 21 okt 202315:00 - 16:00

I en personlig visning delar arkitekten, konstnären och formgivaren Katarina Bonnevier med sig av sina perspektiv om Sara-Vide Ericsons och Tilda Lovells utställning. I likhet med konstnärerna utgår hon i sin praktik från sina erfarenheter och långa fascination av samspelet mellan de liv vi lever och de miljöer som omger oss.

Katarina Bonnevier är arkitekt, konstnär och en av grundarna till konstnärs-, design- och arkitektgruppen Mycket som hon driver tillsammans med Mariana Alves Silva och Thérèse Kristiansson. Bonnevier har en omfattande textproduktion samt stor erfarenhet från att föreläsa och undervisa, bland annat på Konstfack, KTH, Köpenhamns konstakademi och HDK. Tillsammans med Mycket driver hon det konstnärliga forskningsprojektet Trollsyn i hjärtmarkerna på Linnéuniversitetet, ett projekt som ämnar undersöka hur vi kan leva med naturen i stället för av den.

Entré till utställningen ingår i priset. Begränsat antal platser.


Bild: Katarina Bonnevier. Foto: Myra Wippler

Priser

Ordinarie 130 kr
Student/Pensionär 100 kr
Medlem Gratis

Biljettsläpp 23 augusti. Biljettsläpp för medlemmar 14 augusti.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.