Onsdagsprogram: Listening to Testimony

Ons 6 okt 202118:00 - 20:00

Vem är Lawrence Abu Hamdan och varför är hans konst så relevant idag? Under hösten publicerar Bonniers Konsthall tillsammans med Lenz Press Abu Hamdans första monografi. Boken ger en möjlighet att fördjupa sig i Abu Hamdans konstnärliga praktik och tar hänsyn till verk och röster som inte finns i utställningen. Denna kväll bjuder vi in till ett samtal där fyra medverkande i den kommande monografin diskuterar sina texter för att nå en djupare förståelse av de politiska aspekterna i Abu Hamdans arbete.

Samtalet leds av konstnärlig ledare Theodor Ringborg och medverkande är Yasmine Seale, författare, Natasha Ginwala, curator på Gropius Bau, och Fabian Schöneich, redaktör för Lawrence Abu Hamdans kommande bok.

På engelska.

Bild: Yasmine Seale (foto: Sophie Davidson), Natasha Ginwala (foto: Victoria Tomaschko), Theodor Ringborg och Fabian Schöneich (foto: Diana Pfammatter).

Priser

Ordinarie 100 kr
Pensionär 80 kr
Student 80 kr
Medlem Gratis

Entré till utställningen ingår i priset. Begränsat antal platser. Biljetter släpps den 25 augusti. Biljettsläpp för medlemmar den 19 augusti.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.