Digital vernissage: Ann Böttcher och Jacqueline Hoàng Nguyễn

Tis 2 feb17:00

Fira öppningen av Ann Böttchers stora retrospektiv med oss, live på konsthallens Instagram och Facebook. Under sändningen får du chans att möta konstnären Ann Böttcher och konstnärlig ledare Theodor Ringborg som ger oss inblickar från utställningen. Vi inviger även Jacqueline Hoàng Nguyễns utställning Untitled (Entitled) som presenteras av curator Yuvinka Medina och konstnären.

 

HUR TITTAR JAG PÅ LIVESÄNDNINGEN?
– Facebook live: Följ Bonniers Konsthall på Facebook och se till att notifikationer är påslaget. När sändningen startar får du en notifikation som du klickar på för att titta. Du kan också gå direkt till Bonniers Konsthalls huvudsida på Facebook och se på livesändningen därifrån.
– Instagram live – Följ Bonniers Konsthall på Instagram. När sändningen startar får du en notifikation som du klickar. För att titta på sändningen så trycker du på Bonniers Konsthalls profilbild (den cirkelformade bilden).

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.