Onsdagsprogram: Theodor Ringborg och Maria Lind i samtal om Peter Geschwinds konstnärskap

Ons 29 mar 202318:00

Ta del av ett fördjupande samtal mellan Theodor Ringborg, curator för Peter Geschwinds utställning After Image och Maria Lind, curator och för närvarande kulturråd vid Sveriges ambassad i Moskva. Tillsammans samtalar de om Peter Geschwinds konstnärsskap med utgångspunkt i monografin After Image som producerats i samband med utställningen.

Boksläpp

I relation till Peter Geschwinds utställning After Image släpper vi konstnärens första större monografi i samarbete med Art and Theory Publishing.

Publikationen innehåller förutom ett rikt bildmaterial, essäer av Sara Arrhenius, Fia Backström / Gunilla Klingberg, Lars-Erik Hjertström Lappalainen, Maria Lind, Theodor Ringborg och Niclas Östlind. Både analytisk och personlig i ton och utformning är denna publikation central för förståelsen av Geschwinds mångbottnade konstnärskap. Här får läsaren lära känna både konstnärskapet och konstnären. Grafisk form av Andreas Doré.

Under kvällen kan du köpa publikationen till ett förmånligt pris.

Info

Var? BKH Café
Fri entré, ingen föranmälan krävs.


Bild: Theodor Ringborg. Foto: Weronika Bela. Maria Lind. Porträtt: Bernd Krauss.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.