Våra fasta visningar

Foto: Jonas Isfält
Sterling Ruby, Soft Works. Foto: Jonas Isfält

15 minuter konst

Få en snabb introduktion till utställningen i vårt korta visningsformat. Hålls dagligen av våra kunniga konsthallsvärdar.
Onsdag: kl. 13, 15, 17 och 19
Torsdag–söndag: kl. 13 och 15

En timme konst

Få en fördjupad upplevelse av utställningen med vårt längre visningsformat. Vi pratar om hur konstnären har arbetat och kopplar verken till sin samtid. Inga förkunskaper krävs för att hänga med! Våra konstguider är Carolina Andreasson, Rebecca Digby och Kristoffer Grip, själva praktiserande konstnärer. Med avstamp i sina egna kunskaper och erfarenheter tittar de på utställningarna ur ett vidare perspektiv och öppnar upp för nya sätt att se på konsten.
Söndagar kl. 14. Visningen ingår i entrépriset. Begränsat antal platser. Ingen förhandsbokning. Biljetter kan hämtas ut samma dag i konsthallens reception. Se aktuella datum i kalendern i kalendern.

Babytorsdag

Utvalda torsdagar varje månad är babytorsdag med barnvagnsvisning och sångstund i caféet. Visningen riktar sig till föräldrarna, men sker i ett lugnt tempo och barnljud är helt tillåtna. Vi tittar extra på verk som de allra minsta också kan uppskatta. Därefter sångstund i lekhörnan.
Utvalda torsdagar kl. 12-14. Visningen börjar kl. 13. Begränsat antal platser. Förköp biljett via kalendern på vår hemsida. Entré till utställningen ingår i biljettpriset. Se kalendariet.

Familjevisning

Visningar där både barn och vuxna får gemensamma konstupplevelser. Utvalda lördagar kl. 13, 45 min. Visningen ingår i entrépriset. Begränsat antal platser. Föranmälan till [email protected]  Se kalendariet.

Specialvisningar

Vid utvalda tillfällen bjuder vi in personer från andra fält att dela sina intryck av utställningen, som en psykolog, en filosof eller en litteraturvetare. Ett subjektivare visningsformat som närmar sig konsten från ett annat håll och som ger plats för det oväntade. Utvalda lördagar kl. 14. Begränsat antal platser. Förköp biljett via kalendern på vår hemsida. Entré till utställningen ingår i biljettpriset.
Se kalendariet.