Våra fasta visningar

15 minuter konst

Få en introduktion till pågående utställningar i vårt korta visningsformat. Hålls dagligen av våra kunniga konsthallsvärdar.

Onsdagar: kl. 13, 15, 17 och 19
Torsdagar till söndagar: kl. 13 och 15

En timme konst

Följ med på en fördjupande visning med en av våra kunniga konstguider. Genom våra guidade visningar får du en bättre förståelse för verken i de pågående utställningarna och chansen att lära dig något du inte visste!

En timme konst hålls på söndagar kl. 14. Visningen ingår i entrépriset. Begränsat antal platser. Ingen föranmälan krävs.

Babytorsdag

Utvalda torsdagar anordnar vi babytorsdag med barnvagnsvisning och sångstund i Hörnan. Visningen riktar sig till föräldrar och sker i ett lugnt tempo där barnljud är helt tillåtna.

Utvalda torsdagar kl. 13. Förköp biljett via kalendern på vår hemsida, entré till utställningen ingår i biljettpriset. Se kalendariet.

Familjevisning

Upptäck konsten på Bonniers Konsthall tillsammans med författaren och programledaren Elin Ek. En visning som sker lika mycket i regi av Elin som av barnen själva. Rekommenderas från 5 år. 

Utvalda lördagar kl. 13. Förköp biljett via kalendern på vår hemsida, entré till utställningen ingår i biljettpriset. Se kalendariet.

Specialvisningar

Vid utvalda tillfällen bjuder vi in personer från andra fält att dela sina intryck av pågående utställningar, som en psykolog, en filosof eller en litteraturvetare. Ett subjektivt visningsformat som närmar sig konsten från ett annat håll och som ger plats för det oväntade.

Utvalda lördagar kl. 14. Förköp biljett via kalendern på vår hemsida, entré till utställningen ingår i biljettpriset. Se kalendariet.