Sportlovsworkshop: Tema kärlek 

Lör 2 mar12:00

Vilka ord och bilder hör kärleken till? Var med och skapa ett jättestort kärleksbrev som vi gör tillsammans med hjälp av tyg, textilvinyl och en transferpress! 

Under vår sportlovsworkshop inspireras vi av Conny Karlsson Lundgrens verk Man kan ju inte isolera sig, 2016. Utifrån barnens egna tankar om vilka ord och bilder som hör till kärleken skapas ett kollektivt verk som alla bidrar till och som kan ses i Hörnan under resten av utställningsperioden. Pedagog är Hanna Andersson från Den Pedagogiska Designbyrån.

Workshopen inleds med en visning av utställningen där hela familjen är välkommen. Därefter sker workshopen i vårt pedagogiska rum Hörnan med endast barnen. Efter workshopen får du ett litet minne att ta med hem.


Workshopen ges vid fyra tillfällen:

Fredag 1 mars kl 12
Fredag 1 mars kl 14
Lördag 2 mars kl 12
Lördag 2 mars kl 14

Längd ca 80 minuter. Rekommenderas för barn från 5 år. Begränsat antal platser. Föranmälan krävs! Mejla till [email protected]. Ange namn och vilken dag och tid ni vill medverka. Biljetter hämtas ut senast en halvtimme innan workshopen börjar.


Bild: 1) Foto: Hanna Andersson. 2) Man kan ju inte isolera sig, 2016. Detalj. Foto: Conny Karlsson Lundgren.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.