Konstnären och platsen del I

Ons 12 mar 201418:00 - 20:00

Första delen i en samtalsserie om säsongens konstnärer och deras förhållningssätt till platsen de befinner sig på i sitt skapande. Kvällen tar sin utgångspunkt i Andreas Erikssons konstnärskap och diskuterar den lokala platsen i ateljén i relation till den internationella och globala tillvaro som konsten i västvärlden i dag präglas av. Medverkar gör Kirsty Bell, konstkritiker och skribent, Lisa Rosendahl, skribent och curator, samt Bonniers Konsthalls chef Sara Arrhenius. Språk: engelska.

Under kvällen firar vi även release för utställningskatalogen utgiven av Walther Koenig.  Den kommer att finnas till specialpris under kvällen. Läs mer om katalogen här.
Begränsat antal platser. 80 kr; 60 kr för studenter och pensionärer; fri entré för medlemmar och alla upp till 20 år. Förboka gärna till [email protected] Bokade biljetter måste hämtas ut en timme innan programmet börjar.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.