Stuff it

I samband med Peter Geschwinds utställning After Image öppnar Bonniers Konsthall upp ett av sina gallerier och välkomnar konstnärer att delta med ett verk. Initiativet är en uppföljare till Stuff it, en utställning som ägde rum 1998 på det konstnärsdrivna galleriet Ynglingagatan 1, där Geschwind var drivande.

Till Stuff it kom de som ville medverka och installerade själva sina verk. Utställningen var således till hälften en social tillställning där mötet mellan konstnärer sattes i fokus. Med Stuff it på Bonniers Konsthall hoppas vi kunna återskapa den andan – en plats att mötas, hänga konst och samtala. 

Du som är konstnär och vill medverka i utställningen är välkommen att ta med ditt verk till Bonniers Konsthall den 13 februari, kl. 12.00–18.00.

Välkommen!


Viktiga datum

Installation: 13 feb, kl 12.00 – 18.00
Utställningsperiod: 15 feb – 2 apr 2023
Nedtagning: 2 april, kl 12.00 – 20.00 

Vernissage för utställningen är den 14 februari parallellt med Peter Geschwinds utställning After Image.


Instruktioner

  • Medverkande ansvarar själva för att verket går att hänga upp/installera.
  • Bonniers Konsthall tar endast emot verk som kan sitta uppe under hela utställningsperioden, 13 feb-2 april 2023.
  • Medverkande ansvarar själv för att lämna information om verket vid installation. Namn, titel, årtal, teknik och mått.
  • Bonniers Konsthall kan dessvärre inte bistå med mer avancerad teknik som projektorer, högtalare etc.
  • Medverkande måste själva, eller genom att skicka ett ombud, komma och ta ned/hämta sitt verk: sön 2 april kl. 12-20. Bonniers Konsthall ansvarar ej för verk som ej återhämtats. Bonniers Konsthall har ingen möjlighet att returnera verk eller behålla verk efter den 2 april 2023.
  • Medverkande måste ta med eget packmaterial. Bonniers Konsthall kan ej spara eller förvara packmaterial som lämnats vid installation.
  • När du medverkar i Stuff it godkänner du att Bonniers Konsthall har tillstånd att utan kostnad använda bilder av ditt verk i marknadsföringen av utställningen. Exempelvis genom publicering på Bonniers Konsthalls hemsida, Instagram och Facebook, i tryckt material och i annons- och marknadsföringsmaterial i relation till utställningen, samt genom fri distribution till press och media. Bonniers Konsthall har rätt att efter utställningens slut använda pressbilderna i framtida marknadsföring kopplat till Stuff it och Bonniers Konsthalls övriga verksamhet.
  • Ingen försäljning kommer att förmedlas genom Bonniers Konsthall.
  • Eventuell resa till och från Bonniers Konsthall och logi i samband med upphängning, nedtagning och/eller utställningens vernissage bekostas av den medverkande.
  • Vi förbehåller oss rätten att inte ta emot eller avlägsna material vi anser utgör en fara för allmänhet, personal, lokaler och övriga verk.

Bild: Stuff it, Ynglingagatan 1, 1998.