Information om Coronaviruset

Öppet som vanligt
Söndag 29 mars 2020 förbjöds sammankomster på över 50 personer vilket gör att Bonniers Konsthall främst har öppet för bokade besök. Vi släpper in sju besökare i kvarten och har även en mindre drop-in lista för spontanbesök. Vi rekommenderar dock att du förbokar din biljett för att vara säker på att komma in. Bonniers Konsthall följer noga utvecklingen av coronaviruset covid-19, regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Om ditt besök
Vi vill att du ska känna dig trygg under ditt besök på Bonniers Konsthall och vi har därför satt in vissa åtgärder för att säkerhetsställa en ren miljö. Extra städ av utsatta ytor görs dagligen och handsprit har placerats ut på utvalda platser. Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma när du är sjuk. Vi önskar även att du tvättar händerna när du kommer utifrån, håller ett respektfullt avstånd till andra och hostar och nyser i armveck eller näsduk.

Restaurang Bistro BKH
I Bistro BKH har vi tagit bort all möjlighet till självbetjäning, minskat antalet sittplatser och utsatta ytor städas extra noggrant. Tills vidare görs ingen kontanthantering.

Program
För att undvika samlingar av människor i konsthallen minskar vi antalet deltagare på samtliga program och visningar. Kortare introduktioner till utställningen hålls fortfarande varje dag kl. 13 och 15 (onsdagar även kl. 17 och 19) för de som förbokat biljett, maxantal 10 personer. Digitala visningar hålls kl. 11 varje torsdag på Instagram Live och Facebook Live.

Interna åtgärder
All vår personal följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma när de är sjuka.