Information om Coronaviruset

Öppet med kraftiga begränsningar
För att du ska känna dig trygg under ditt besök tar vi endast emot åtta besökare per kvart. I konsthallens luftiga lokaler på 900 kvm finns goda möjligheter att hålla avstånd till varandra. Tills vidare tas inga drop-in platser emot, utan alla platser måste förbokas.

• Program och visningar begränsas till max åtta personer
• Antalet besökare i lokalerna begränsas starkt.
• Vi tar inte längre emot drop-in besök, utan endast förbokning
• Vi minskar antalet platser i bistron

Förboka biljett här.

Program och visningar
För att undvika samlingar av människor begränsar vi tills vidare antalet platser till program och visningar till max åtta personer. Samtidigt utökar vi vårt digitala program så att alla i så stor mån som möjligt ska kunna ta del av utställningen hemifrån.

Avbokning av biljett
Vid sjukdom kan du kostnadsfritt avboka din biljett. Mejla oss på [email protected] så hjälper vi dig att göra ett återköp. Vänligen notera att biljetten måste avbokas senast tre timmar före ditt besök.

Restaurang Bistro BKH
I Bistro BKH har vi tagit bort all möjlighet till självbetjäning, minskat antalet sittplatser och utsatta ytor städas extra noggrant. Tills vidare görs ingen kontanthantering.

Åtgärder på plats
Vi informerar om vilket maxantal som gäller per rum och sätter upp avståndsmarkeringar. Extra städ av utsatta ytor görs dagligen och handsprit har placerats ut på utvalda platser för att säkerhetsställa en ren miljö. Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma när du är sjuk. Vi önskar även att du tvättar händerna när du kommer utifrån, håller ett respektfullt avstånd till andra och hostar och nyser i armveck eller näsduk.

Interna åtgärder
All vår personal följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma när de är sjuka.

Ta hand om varandra!