Information om Coronaviruset

Öppet som vanligt
Bonniers Konsthall håller öppet som vanligt men följer noga utvecklingen av coronaviruset covid-19, regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Söndag 29 mars förbjuds sammankomster på över 50 personer vilket gör att vi räknar antal besökare för att inte överskrida gränsen. Bonniers Konsthall kommer att tillämpa de nya restriktionerna f.o.m. lördag 28 mars. Detta innebär att vi tyvärr kan få lov att neka besökare i dörren vilket vi ber er ha överseende med.

Om ditt besök
Vi vill att du ska känna dig trygg under ditt besök på Bonniers Konsthall och vi har därför satt in vissa åtgärder för att säkerhetsställa en ren miljö. Extra städ av utsatta ytor görs dagligen och handsprit har placerats ut på utvalda platser. Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma när du är sjuk. Vi önskar även att du tvättar händerna när du kommer utifrån, håller ett respektfullt avstånd till andra och hostar och nyser i armveck eller näsduk.

Restaurang Bistro BKH
I Bistro BKH har vi tagit bort all möjlighet till självbetjäning och personalen använder handskar. Utsatta ytor städas extra noggrant. Tills vidare görs ingen kontanthantering.

Program
För att undvika samlingar av människor i konsthallen ställer vi in alla former av program och guidade visningar.

Interna åtgärder
All vår personal följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma när de är sjuka. Vi har även valt att avboka resor till utlandet och tar de flesta möten över telefon eller Skype.