Förboka ditt besök

Bonniers Konsthall har öppet men inget är som vanligt. Vi är ödmjuka inför den nya situation vi befinner oss i och för att kunna erbjuda ett tryggt besök tar vi endast emot fem besökare per kvart. Genom att förboka ditt besök hoppas vi att du som besökare i lugn och ro ska kunna se utställningarna utan oro för en större mängd människor.

Éva Mags utställning Det finns en plan för det här visas fram till och med 14 juni. Förboka plats via Billetto. Biljettsläpp görs för en vecka i taget och sker på måndagar samma vecka.

Boka biljett här.

Om besöket
Vänligen kom på utsatt starttid och lämna vid utsatt sluttid då vi eftersträvar ett luftigt flöde i lokalerna. Under ditt besök kan du välja själv hur du vill fördela tiden mellan utställning, bistro och butik. Biljetten gäller i två timmar eller kortare om du bokat i närheten av vår stängningstid.

Medlem / under 26 / arbetssökande
Är du medlem, under 26 år eller arbetssökande går du gratis på utställningen och bokar vår kostnadsfria biljett. Vänligen ta med giltigt medlemskap, legitimation eller intyg som du visar upp i receptionen vid ankomst.

Behöver du hjälp att boka din biljett?
Ring oss under våra öppettider på 08-736 42 55 eller mejla program@bonnierskonsthall.se så hjälper vi dig.

Visningar av utställningen
Kl 13 och 15 varje dag (på onsdagar även kl 17 och 19) hålls en introduktion till utställningen. Introduktionen ingår för dig som bokat besök med starttid kl. 12:45, 13, 14:45 eller 15 (på onsdagar även kl. 16:45, 17, 18:45 eller 19).

Bistro BKH
Vill du vara säker på att få ett bord för lunch, fika eller bubbel i vår bistro? Mejla receptionen@bonnierskonsthall.se för att boka plats. Ange hur många personer det gäller. Vi ser naturligtvis till att placera ditt bord med luftigt avstånd till andra gäster.

Vid sjukdom
Vi önskar att du som besökare precis som vi följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma när du är sjuk. Mejla program@bonnierskonsthall.se så hjälper vi dig att göra ett återköp. Biljetten måste avbokas senast tre timmar före ditt besök för att vi ska kunna garantera ett återköp. Vänligen notera att Biletto tar ut en mindre hanteringsavgift som vi tyvärr inte kan återbetala.

Coronaviruset
Vi vill att du ska känna dig trygg under ditt besök. Läs mer om våra åtgärder för att minska smittspridningen här: Information om coronaviruset