Stängt!

Lör 3 nov 201800:00

 

CIMAM 2018
CIMAM 2018

Med anledning av den internationella museikonferensen CIMAM, som gästar Sverige för första gången 2-4 november, har Bonniers Konsthall stängt lördag 3 november. Välkommen tillbaka söndag 4 november.

För den som önskar ta del av konferensen hålls en öppen föreläsning på Aula Magna, Stockholms Universitet, kl 16.30-18. Fri entré. Läs mer.

CIMAM – den internationella kommittén för museer och samlingar med modern konst – förenar museifolk från hela världen. I konferensen i Stockholm deltar mer än 230 delegater i föreläsningar, workshoppar och studiebesök under den första helgen i november. Temat för konferensen 2018 är Museet i förvandling, med de tre undertemana globalisering, digital revolution, och museietik i en tid av blandekonomi.

Moderna Museet, Bonniers Konsthall och Magasin III Museum & Foundation for Contemporary Art är stolta att stå värdar för konferensen och välkomnar samtliga delegater från nästan 70 länder över hela världen att delta i diskussionerna och besöka några av Stockholms konstinstitutioner.

Konferensen kommer att dokumenteras, och delar av materialet publiceras digitalt under nästa år.
Läs mer om CIMAM

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.