Sista helgen med Torbjørn Rødland

Lör 1 jun12:00 sön 2 jun 201917:00

Välkommen att besöka oss sista helgen som Torbjørn Rødlands utställning Fifth Honeymoon har öppet. Följ med på någon av våra visningar som till exempel Konstnärer visar konst och En timme konst, eller ta dig tid att strosa runt på egen hand i utställningen.

Passa också på att se utställningen med Luna Scales som visar Physical Status Report – ett verk som ställer aktuella frågor om kropp, duglighet och funktionsvariation. Pågår till och med 16 juni.

PROGRAM

LÖRDAG 1 JUNI (kl. 12-17)

15 minuter konst kl 12, 14, 15 och 16. Få en snabb koll på utställningen med vårt korta visningsformat.

14.00 Konstnärer visar konst – Hör konstnären Julia Peirone dela sina intryck av Torbjørn Rødlands utställning Fifth Honeymoon. Ingår i entréavgiften, men begränsat antal platser. Förköp för att säkra din plats. Se kalendern.

SÖNDAG 2 JUNI (kl. 12-17)

15 minuter konst kl 12, 13, 15 och 16. Få en snabb koll på utställningen med vårt korta visningsformat.

14.00 En timme konst – en fördjupande visning med en av våra konstguider. Visningen ingår i entrépriset. Begränsat antal platser. Ingen förhandsbokning.

Bistro BKH håller öppet som vanligt båda dagarna. I konsthallens bistro hittar du alltid något gott, vare sig du vill äta något varmt, en härlig sallad eller bara ta en fika eller ett glas vin.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.