Res till London med Bonniers Konsthall

Ons 2 okt00:00fre 4 okt00:00

Res till London med Bonniers Konsthall! Konsthallschef Magnus af Petersens är vår ciceron i Londons konstvärld. Vi besöker bl. a Frieze Art Fair, Tate Modern och Whitechapel Gallery.

Program:

Dag 1
Avresa från Arlanda på morgonen med ankomst på London Heathrow tidig förmiddag. Transfer till vårt hotell Danubius Hotel Regent Park som är beläget i närheten av Regent´s Park där vi kan lämna vårt bagage. Vi intar gemensam lunch innan vi tar oss till Tate Modern för att tillsammans se Olafur Eliassons utställning In real life. På kvällen samlas vi för ett välkomstmingel med drink följt av en middagsbuffé på hotellets restaurang.

Dag 2
Efter frukost på hotellet ger vi oss av till närliggande Frieze Art Fair där vi spenderar större delen av dagen samt intar gemensam lunch. Senare på eftermiddagen finns tid för fler gemensamma galleribesök. Kvällen är programfri för middag på egen hand.

Dag 3
Vi besöker bland annat Whitechapel Gallery innan vi på eftermiddagen hämtar upp vårt bagage på hotellet och får transfer ut till flygplatsen för hemresa. Vi är tillbaka på Arlanda på kvällen.

Priser

Ordinarie 11 900 kr

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.