Performancekväll med Cooking Sections

Lör 7 dec 201917:00 - 19:00

Välkommen på en performancekväll med den internationellt uppmärksammade konstnärsduon Cooking Sections. Eventet markerar även startskottet för ett längre samarbete med duon som kommer att utmynna i en omfattande utställning på Bonniers Konsthall hösten 2021.

Cooking Section (Daniel Fernández Pascual och Alon Schwabe) kombinerar konst och matlagning för att utforska hur vi kan äta i en tid märkt av klimatförändringar. Istället för att följa en köttbaserad, lokalproducerad, vegetarisk eller vegansk kost, föreslår de climavore, en mathållning som förhåller sig till de nya årstider som uppkommit till följd av människans klimatpåverkan.

Denna kväll presenterar konstnärerna CLIMAVORE: On Tidal Zones, en performance lecture och en efterföljande måltid där deltagarna bjuds på ostron; ett blötdjur som kan rena vatten genom sin andning. Ostronen serveras råa och grillade tillsammans med ostronbaserade Bloody Marys!

Språk: Engelska.

Läs mer här.

Priser

Ordinarie 100 kr
Student / pensionär 80 kr
Medlem Gratis

Begränsat antal platser.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.