Öppet Hus

Lör 11 dec 202112:00 - 17:00

Välkommen till Öppet hus på Bonniers Konsthall, en heldag fylld med visningar, workshops och program för hela familjen. Vi firar att konsthallen fyller 15 år och Maria Bonnier Dahlins stiftelses stipendium 35 år genom att erbjuda fri entré hela dagen. Det blir också liveframträdande med Virginia and the Flood som bjuder på ett svindlande ljudlandskap som blandar det stora och det vackra med det som gör ont. Dessutom utlovar vi ett extra festligt utbud i både café och butik!

PROGRAM

Kl. 12-17 Temperaworkshop
Inspireras av Ferdinand Evaldssons fantastiska färger och lär dig göra din egen äggoljetempera-färg! Visste du att du kan blanda ihop din egen färg med sånt du hittar i ditt skafferi? I denna workshop får du lära dig hur du gör äggoljetempera och själv färgsätter den med t.ex. kakao, spiskummin och curry. Färgen får du ta med dig hem. Workshopen hålls av bildpedagogen Emmelie Rudsberg. Drop-in hela dagen.

Kl. 13, 14, 15 och 16 Femton minuter konst
En kort introduktion till utställningarna. Hålls av en av våra kunniga värdar.

Kl. 14 Konstnärer visar konst
Konstnären Kico Wigren (stipendiat 2011) delar sina personliga perspektiv på utställningen.

Kl. 15 Musikaliskt framträdande Virgina and the Flood
Kom i stämning med Virginia and the Flood som uppträder live i vårt cafe. Virginia and the Flood är göteborgsbaserade Cornelia Adamssons musikaliska alterego som 2019 släppte det southern goth-doftande debutalbumet Aqua Duck Down.

Ingen föranmälan krävs.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.