Utsålt! Onsdagsprogram: Konstnärsvisning + film

Ons 26 feb18:00 - 20:00

Följ med på en visning av utställningen Träden står ljust gröna med allas vår folkkäre konstnär Lars Lerin. Under rundvandringen tittar vi närmre på flera av verken och du får en personlig inblick i landskapets oändliga uttryck och möjligheter.

Därefter blir det filmvisning av Den inre skogen i konsthallens Bibliotek! I filmen skogen får vi följa konstnärer och aktivister som på olika sätt arbetar för att återupprätta relationen till det vilda omkring oss. Regissören Thomas Jackson presenterar filmen.

PROGRAM:
Kl. 18 Konstnärsvisning med Lars Lerin
Kl. 19 Filmvisning Den inre skogen med regissörsbesök

Om Den inre skogen
Skogen har alltid fungerat som en spelplats för konst, mytologi och fantasier, och som en spegel av människans eget inre. Så vad går förlorat i oss själva när den vilda naturen trängs tillbaka, och upplevelsen av att vi är en del av en levande omvärld bryter samman? I filmen Den inre skogen får vi följa konstnärer och aktivister som på olika sätt arbetar för att återupprätta relationen till det vilda omkring oss.

Medverkande: Lars Lerin, Britta Marakatt-Labba, Helena Granström, Eirik Havnes, Helene Schmitz och Pella Thiel.

En film av Thomas Jackson

Bild: Lars Lerin. Foto av Trond Isaksen

Priser

Ordinarie 100 kr
Student/pensionär 80 kr
Medlem Gratis

Entré till utställningen ingår i priset. Begränsat antal platser.
Biljettsläpp 15 januari.
Biljettsläpp för medlemmar 8 januari.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.