Inställt: Konstsnack

Tor 3 okt 201917:30 - 19:00

Programmet är tyvärr inställt på grund av sjukdom.

Nyfiken på samtidskonst? Kom på höstens konstsnack – ett nytt kurskoncept där vi lär oss om samtidskonst i ett avslappnat format.

Vi börjar med att titta på några av verken i utställningen Kosmologiska pilar. Därefter bjuder vi på soppa och vin och kursledaren ger en kort presentation av huvudfrågorna i utställningen. Vi avslutar tillsammans med ett eftersnack där vi fokuserar på den egna konstupplevelsen.

Kursen ger en övergripande introduktion till samtidskonstens komplexa fält och olika uttrycksformer. Den kan även ses som en scanning av de teman som kommer att diskuteras mer fördjupat i onsdagskvällsprogrammet. I mötet med konsten lär du dig att reflektera och diskutera estetiska fenomen och hur de hänger samman med samhällsfrågor i den tid vi lever i idag.

Anmäl dig nu och lär dig mer om samtidskonsten. Inga förkunskaper krävs!

Kurshållare: Pernilla Glaser, RISE, Sveriges forskningsinstitut.
Språk: Svenska.

Inte medlem? Du kan enkelt bli medlem via vår hemsida. Ett medlemskap kostar 250 kr ordinarie pris och 200 kr för student/pensionär. Som medlem går du gratis på alla konsthallens utställningar och program under ett års tid från dess att du aktiverat ditt medlemskort.

Läs mer om förmånerna med medlemskapet här.

Har du frågor om kursen? Mejla oss på program@bonnierskonsthall.se

Bild: I bakgrund verk av Lee Bul.

Priser

Ordinarie 379
Medlem 299

I priset ingår entré till utställningen samt soppa och ett glas vin eller alkoholfritt.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.