Konstnärsvisning Ann Böttcher

Lör 8 maj 202117:00 - 17:30

Konstnären Ann Böttcher ger en guidad visning av sin utställning Verk 2000-2020, som just nu visas på Bonniers Konsthall.

Bonniers Konsthall är stolta att presentera den allra första retrospektiven med Ann Böttcher, ett av Sveriges viktigaste konstnärskap. Böttcher har framförallt uppmärksammats för sina detaljerade blyertsteckningar av granar, men under åren har hon även intresserat sig för textilt hantverk. Nu har du möjlighet att följa med på en visning där Ann Böttcher själv presenterar utvalda verk i utställningen!

Ann Böttcher, född i Bruzaholm utanför Jönköping, har studerat både vid Konstfack i Stockholm och vid Konsthögskolan i Malmö, där hon även tog sin masterexamen i fri konst 2003. Idag är hon boende och verksam i Malmö och Falster, Danmark.

Visningen är 30 min. Begränsat antal platser, max åtta personer. Konsthallen stänger efter visningens slut. Om du vill se utställningen i lugn och ro innan visningen så går det bra att hämta ut din biljett redan kl. 16.30.

Läs mer om våra åtgärder för att minska smittspridningen här: Information om coronaviruset.

Foto: Henrik Lund Jørgensen

Priser

Ordinarie 100 kr
Student/pensionär 80 kr
Medlem Gratis

Entré till utställningen ingår i priset.
Begränsat antal platser. Max 8 personer.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.