En timme konst

Sön 25 okt14:00 - 15:00

Följ med på en guidad visning av utställningen Sorgearbete med en av våra kunniga konstguider. Genom våra guidade visningar får du en bättre förståelse för verken i utställningen och chansen att lära dig något du inte visste! Visningen ingår i entrépriset för dig som har förbokat biljett söndagar kl. 13:30, 13:45 eller 14.

Våra konstguider är Carolina Andreasson, Simon Blanck och Rebecca Digby, själva praktiserande konstnärer. De har djup kunskap om konstnärerna och idéerna bakom utställningen och har stor erfarenhet av att sätta in konsten i ett större perspektiv som gör den relevant och intressant för vår tid.

OM CORONAVIRUSET COVID- 19
Alla programpunkter genomförs i enlighet med rådande restriktioner och riktlinjer för att undvika smittspridning. För att du ska känna dig trygg under ditt besök har vi sänkt maxantalet till 21 personer för detta evenemang. Läs mer om våra åtgärder här.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.