Babyfotografering

Tor 9 maj 201913:00 - 16:00

Konstnären Diana Agunbiade-kolawole gästar Bonniers Konsthall med en babyfotografering. Fotograferingen ingår i biljettpriset och bilden får du direkt att ta med hem. Ingen förhandsbokning. Begränsat antal platser.

Om Diana Agunbiade-Kolawole:
Diana Agunbiade-Kolawole (f.1988, Nigeria) bor och arbetar i Stockholm och London. Hennes verk består av både linsbaserat och icke-linsbaserat fotografi, som tar sig i uttryck i en mängd olika former som installationer, performances och rörlig bild. Hon har en masterexamen från Kungliga konsthögskolan i Stockholm, och tillbringade ett år på École Nationale Supérieure des Beaux-Arts i Paris. Sin kandidat tog Agunbiade-Kolawole i fotografi vid Kingston University i London.

Babyfotografering anordnas med inspiration från Torbjørn Rødlands bild Baby (2007) som är ett av verken i konstnärens separatutställning Fifth Honeymoon, just nu aktuell på Bonniers Konsthall.

Torbjørn Rødland, Fifth Honeymoon
(13 mars-2 juni)
Våren inleds med en stor separatutställning av den norska konstnären Torbjørn Rødland, Fifth Honeymoon. Äktenskapets kontraktsartade löften och smekmånadens känslomässiga resa utgör presentationens metaforiska ram. Verken tar itu med teman som religion, andlighet, erotik och gnistan som skapar nya mänskliga relationer. Rødland bildskapande är näst intill taktilt, där kroppsdelar eller klibbiga substanser fäster på symboliskt laddade föremål. Hans precisa kompositioner, stilleben, porträtt och detaljer av mänskliga kroppar är tvetydiga och motsägelsefulla, precis som livet självt.

Priser

Ordinarie 100 kr
Pensionär 80 kr
Student 80 kr
Under 26 Gratis
Medlem Gratis
Konststuderande Gratis

Programmet ingår i entréavgiften.

Bli medlem

Som medlem i Bonniers Konsthall får du en mängd fina medlemsförmåner, som exklusiva rabatter i butiken, samtidigt som du stöttar konsten.