Bonniers Konsthall stänger

Med anledning av nya restriktioner och rekommendationer från Sveriges regering och Folkhälsomyndigheten stänger Bonniers Konsthall. Uppmaningen i det skärpta läget är tydligt och vi vill göra vår del i att minska smittspridningen.

Den pågående utställningen med Ida Idaida och Fathia Mohidin stänger därför tidigare än planerat. Vi gläds åt att ha arbetat med dessa fantastiska konstnärer och att ha tillhandahållit trygga besök till de som kunnat komma och se vad som kallats en ”kusligt aktuell bild av samtiden.” Till er som bokat besök till efter vi stängt ber vi om ursäkt. Naturligtvis återbetalas era biljetter.

I nuläget öppnar vår omfattande retrospektiv med konstnären Ann Böttcher och utställningen Untitled (Entitled) av Jacqueline Hoàng Nguyễn som planerat den 3 februari. Följ gärna våra informationskanaler samt hemsida för uppdaterad information.

Under tiden vi har stängt utökar vi vår digitala närvaro. Då ges fokus till unga konstnärskap, bland annat från den nu stängda utställningen men också i vårt digitala utställningsrum på bonnierskonsthall.se. Men ni kommer också få följa med i resan mot närmast kommande utställningar samt blicka mycket längre fram när vi avslöjar lite om vad som kommer de närmaste åren, för vi vill gärna tro att samtidskonstens framtid är ljus.

Vi hoppas välkomna er tillbaka snart och att vi tills dess hjälps åt att ta hand om varandra.

Mer information om rådande riktlinjer och restriktioner:
Folkhälsomyndigheten
Krisinformation